Make-A-Wish România

Make-A-Wish România funcționează din 2015, an în care i-a îndeplinit dorința Cătălinei, o fată de 13 ani diagnosticată cu limfom malign non-Hodgkin. Cătălina și-a dorit cel mai mult să o cunoască pe Elena Gheorghe. Mesajul pe care ni l-a transmis după dorință ne-a confirmat că este nevoie de noi în România și că misiunea noastră are un impact major asupra copiilor eligibili.

Impactul experienței create de Make-A-Wish România este cu atât mai mare cu cât cei mai mulți dintre copiii bolnavi provin din familii cu o situație financiară dificilă. Dorințele realizate au fost concepute de fiecare dată în așa fel încât să ia în calcul situația copilului și a întregii familii, scopul fiind de a le da acestora curajul de a visa și puterea de a căuta soluții pentru viitor.

Misiune

Împreună, îndeplinim dorințe care schimbă viețile copiilor cu boli grave.

 

Viziune

O lume cu copii mai puternici și mai hotărâți să lupte cu bolile care le pun viața în pericol.

Valori

Integritate

Abordăm fiecare aspect al activităţii noastre conform unor standarde ferme deonestitate,transparență și respect pentru cei cărora le îndeplinim dorințele și pentru familiile lor.

Activitate centrată pe copil

Practicile activităţii noastre pun întotdeauna interesele copiilor pe primul loc.

Excelență

Aspirăm la cele mai bune practici de business și acceptăm provocarea de a depăși așteptările cu fiecare ocazie.

Comunitate

Dezvoltăm o comunitate globală ce se bazează pe cooperare și care este alcătuită din voluntari și donatori înzestrați cu capacitatea colectivă de a îndeplini cele mai diverse dorințe.

Inspirație

Ne inspiră exemplele copiilor cărora le îndeplinim dorințele și acțiunile  întregii comunități Make-A-Wish și ne abordăm misiunea cu optimism și încredere în viață, imaginație și creativitate. Prin urmare, insuflăm speranță, putere și bucurie fiecărei experiențe de îndeplinire a unei dorințe și fiecărei interacțiuni.

Meniu