#CeiMaiTariVoluntari

Fii unul dintre #CeiMaiTariVoluntari!

*Pentru cei care nu au împlinit încă 18 ani, este obligatoriu acordul părinților, în scris.

Pentru a deveni voluntar, te rugăm să completezi interviul și formularul de înscriere de mai jos. Interviul este editabil, formularul trebuie descărcat, completat și scanat.

Dacă vrei să te implici în procesul de îndeplinire a dorințelor, vei avea de susținut un interviu, urmat de un training.

Tipuri de activități

1. Îndeplinirea dorințelor, cu cele trei etape:

a. Wish catching (cunoașterea copiilor, vizite la spital)

b. Wish journey (design de dorință, pregătirea copilului)

c. Wish granting (îndeplinirea dorințelor)

2. Strângere de fonduri

3. Promovare

4. Organizare de evenimente

5. Activități administrative

Formular voluntariat (va fi descărcat, completat și scanat)

Interviu voluntariat (document editabil)

Ambele documente vor fi trimise la dresa voluntar@make-a-wish.ro

Testimoniale

1. Andreea Scrioșteanu – „Pentru mine, Make-A-Wish România nu e o organizație oarecare, ci, mai presus de toate, e o familie.”

2. Silvia Niță – „Make-A-Wish e o organizație extraordinară, care are o deosebită grijă nu numai de copiii cărora își dedică activitatea, ci și de toți voluntarii din fundație. În calitate de voluntar pot spune că trainingul de Wish granting, întâlnirile distractive cu scop interactiv (dintre care merită amintit Jam Session-ul organizat în studioul lui Marius Moga), toate se numără acum printre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Pe de altă parte, Make-A-Wish ne încurajează, prin tot ce facem în scop caritabil, să fim cât mai altruiști, generoși, și să nu uităm niciodată cât de fericiți suntem și că este datoria noastră să aducem fericirea și în zâmbetul celor care au nevoie să râdă cât mai des.”

3. Andreea Bak – „Aș dori să îmi exprim marea recunoștință pentru această fundație. În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți ca o a doua familie (și sunt convinsă că nu doar eu cred asta) și că mi-ați oferit șansa să cunosc oameni noi și minunați, să ajut alături de ceilalți voluntari să aducem un zâmbet copiilor. Acest lucru m-a făcut să îmi doresc să continui voluntariatul, să putem îndeplini mai departe nevoile copiilor care nu au o situație la fel de bună ca noi. Experiența, cu siguranță, este unică în viață și nu pot decât să mă bucur de ea. Împreună putem schimba lumea (cel puțin, asta îmi place să cred) sau măcar să facem oamenii din jurul nostru să devină și ei mai buni. Un copil este un dar pentru părinți, iar un zâmbet de copil este un dar pentru fiecare persoană care reușește să îl vadă. Vreau să vă mulțumesc că această fundație există și că ne oferiți șansa de a face mici schimbări într-o lume mare.”

4. Ioana Ștefania Petre – „Make-A-Wish e super! Am mai fost voluntar de câteva ori și trebuie să recunosc că uneori am ajuns să mă duc doar pentru diplomă. La Make-A-Wish vin cu plăcere. Mi se pare foarte mișto, e fun și chiar avem activități drăguțe. Chiar simt că fac ceva. M-am implicat pentru că ideea mă atrăgea și rămân pentru că anturajul, activitățile și rezultatele muncii mă atrag.”

5. Rebeca Gorin – „M-am înscris ca voluntar acum 2 ani, într-o vară.

Mă plictiseam și m-am gândit să încerc ceva nou. Dar, chiar dacă experiența mea nu este una foarte vastă, pentru că timpul nu mi-a permis, activitățile la care am participat mi-au dovedit că Make-A-Wish este mai mult decât ceva nou. Este o mare familie care unește oameni responsabili și dedicați care vor și reușesc să aducă o schimbare în jurul lor. Aici am reușit să-mi fac prieteni, să realizez că, chiar dacă viața nu e mereu roz, este frumoasă așa cum e și că nu trebuie să ne pierdem speranța și credința în mai bine. Și nu în ultimul rând, m-am simțit apreciată, nu doar ca un simplu voluntar, ci ca om. Alături de ceilalți oameni care contribuie la această organizație, am realizat că toți contăm, că trebui să ne înțelegem și să învățăm să iubim pe cei din jurul nostru.”

6. Vlad Constantinescu – „Experiența de până acum de la Make-A-Wish a fost suuuper. Pe lângă faptul că am cunoscut oameni noi din alte licee, am făcut lucruri foarte interesante: de la pregătirea decorațiunilor pentru târgul de crăciun până la momentul când am mers la Fundeni la Wish Catching și am avut primul meu contact cu spitalul de unde se caută dorințe și cu ceea ce face cu adevărat Make-A-Wish. Este o experiență cu adevărat frumoasă care merită să dureze mult.”

7. Alexandru Cosma – „Make-A-Wish aduce copiilor fericire în momente grele ale vieții. Pentru mine, munca alături de Make-A-Wish reprezintă un motiv de mândrie și de bucurie. Ultimii doi ani petrecuți în această organizație au fost plini de momente pe care nu le-aș putea trăi altundeva. Am participat la numeroase proiecte care m-au ajutat să cresc ca persoană și să fiu martor la emoții intense din partea copiilor care își vedeau visul transformându-se în realitate în fața ochilor lor. De la bucuria copiilor, la bucuria familiei voluntarilor, totul este important pentru mine și prețuiesc această oportunitate de a face parte dintr-o organizație care schimbă vieți.”

8. Ngo Phoung Linh – „Make-A-Wish este organizația unde fac voluntariat și nu regret că m-am înscris ca voluntar la voi, deoarece mă simt foarte bine de fiecare dată când particip la vreo activitate. Sunt o mulțime de oameni super de treabă aici, mi-a plăcut ideea voastră și am zis că vreau să ajut și eu.”

Meniu