Ambasadori Make-A-Wish România

oana-pellea

Oana Pellea

„Ce ar putea fi mai frumos ca zâmbetul unui copil? Ce minune mai mare decât să îndeplinești visuri? Sunt onorată să pot ajuta, pe cât de mult posibil, această minunată fundație numită Make-A-Wish. Dacă dorințele tuturor copiilor s-ar îndeplini, atunci lumea ar fi un loc mai bun.”

Marius Moga

De cele mai multe ori, lucrurile mici sunt cele care ne fac să zâmbim cel mai mult. Este o onoare să fac parte din echipă și ca ambasador și ca mesager pentru dorințele minunate ale acelor copii care nu se pot bucura de copilărie. Toți merită ceva mai bun: să fie în centrul atenției și să se simtă copii din nou, să fie surprinși, să râdă, să fie eroi. Vreau să ajut la transpunerea în realitate a acestor visuri.”

camelia-sucu

Camelia Șucu

„Nimic nu este prea mult când vrei să aduci bucurie unui copil care suferă. De fapt, eforturile pe care le facem pentru a le alina durerea nu sunt mari. Copiii își doresc lucruri care lor li se par de neatins, dar pe care noi le putem face cu ușurință. Trebuie doar să fim alături de ei și să lăsăm partea noastră umană să se manifeste. Sunt onorată să fac parte din Make-A-Wish România, o inițiativă minunată care îmi aduce multă bucurie.”

mihai-leu

Mihai Leu

“Make-A-Wish dă viață unor experiențe incredibile. Sunt onorat să fiu ambasadorul unei organizații care aduce speranță și bucurie copiilor diagnosticați cu afecțiuni ce le pun viața în pericol. Fac parte dintr-o echipă minunată care investește toată energia în a aduce magie în lumea în care trăim!”

raed-arafat

Raed Arafat

Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) creat în cadrul Ministerului pentru Afaceri Interne.

virgil-stanescu

Virgil Stănescu

„Este minunat să poți oferi cadouri, dar să poți îndeplini o dorință este incredibil. Bucuria și emoția pe care o răspândește Make-A-Wish rezonează cu toate valorile care îmi sunt dragi și sunt foarte bucuros că pot reprezenta această Organizație extraordinară.”

Meniu