VOLUNTARIAT

Voluntarii ofera darurile cele mai pretioase – timpul lor personal, eforturile sustinute, pasiunea si devotamentul lor. In calitate de voluntar, veti schimba vietile multor copii, dar si pe a dumneavoastra.
Make-A-Wish nu ar reusi sa indeplineasca dorintele copiilor daca nu ar exista voluntarii nosti devotati si dedicati din intreaga tara.  Primim intotdeauna cu bratele deschise noi voluntari care ne impartasesc pasiunea si angajamentul de a vedea dorintele copiilor transformate in realitate.

De ce sa faceti voluntariat in cadrul Make-A-Wish? Aici, nu numai ca ne veti ajuta sa indeplinim chiar mai multe dorinte magice, ci va veti si dezvolta competentele, veti cunoaste noi persoane, si in acelasi timp veti desfasura o activitate menita sa inspire.

Belgium
France
Greece
Korea
Mexico
UK
Korea
Mexico
UK
Korea
Mexico
UK

Ce activitati implica voluntariatul in cadrul fundatiei Make-A-Wish?

Voluntarii indeplinesc sarcini diferite in organizatia noastra, in functie de aptitudinile lor:

  • persoane implicate in indeplinirea dorintei
  • persoane implicate in strângerea de fonduri
  • purtator de cuvânt (angajamente in cadrul evenimentelor publice)
  • membru al personalului de organizare a evenimentului
  • activitati de birou
  • traducator

Cine se poate oferi voluntar?
Daca doriti sa ne sprijiniti,  implicare dvs. ne face o mare bucurie! Voluntarii nostri provin din medii numeroase si foarte diferite – de la profesionisti cu experienta la studenti, si chiar familiile unor copii carora le-am indeplinit dorinte in trecut. Singura cerinta pe care o avem fata de voluntarii nostri este sa aiba acces constant la internet si sa aiba cel putin 18 ani.
Cât timp trebuie sa dedic activitatii de voluntariat?
Atât cât doriti.  Pentru majoritatea atributiilor, solicitam angajamente minime, de tipul unei singure activitati pe luna – chiar daca acea activitate consta in a „da like” unui subiect de pe pagina noastra de Facebook.
Oferiti instructaj?
Voluntarii nostri parcurg un training online ca parte a instructajului de initiere. Pentru anumite atributii, vom organiza training  cu dvs. Daca aplicati pentru o actiune unica, nu va fi necesar sa parcurgeti niciun training.
Voi suporta vreun cost pentru a deveni voluntar?
Nu. Desi voluntarii nu sunt remunerati pentru timpul acordat, va vom rambursa orice costuri de deplasare sau alte cheltuieli justificate. in cazul in care primiti plati de beneficii, voluntariatul nu le va afecta.

downicon Formular inscriere Voluntariat

downicon Motivatia ta de a deveni voluntar

 
Make a Wish