Donati acum

Adevaratul impact al unei dorinte nu poate fi masurat in lei, dolari, euro, pesos, lire sau yeni. Totusi, Make-A-Wish se bazeaza pe generozitatea persoanelor, organizatiilor si companiilor care ofera finantarea si resursele in natura  necesare pentru a crea o experienta de neuitat pentru fiecare copil. Cu ajutorul dvs.,  Make-A-Wish Romania va continua sa ajute tot mai multi copii curajoşi si sa le indeplineasca dorintele cele mai dragi.

Donati pentru Make-A-Wish Romania si Join the WorldSM pentru a acorda dorinte cu un puternic impact pozitiv in intreaga lume. Fiecare donatie are un rol esential, permitandu-ne sa indeplinim dorinte care dau putere copiilor care lupta cu boli grave sau incurabile.

Alin, 6 ani, diagnosticat cu tumoare cerebrala, si-a dorit sa-l intalneasca pe eroul sau Sportacus.
Iata ce ne-a spus tatal lui Alin:

“Am ajuns acasa,ne-am linistit si eu impreuna cu sotia ne-am intrebat inca odata “Chiar a fost adevarat?”.Pai daca noi ca oameni maturi inca ne intrebam daca visam,atunci Alin ce zice.Inca nu a dat jos costumul.Make-A-Wish spunem cu mana pe inima ca indeplineste vise si nu numai,te lasa sa visezi incontinuare pentru ca acum stim ca toate visele devin realitate.Sunt 2 ani si jumatate de la operatie.Au mai fost zile cu surprize,zambete dar ca acum Alin sa alerge,sa rada cu gura pana la urechi si sa nu zica imi e rau,sunt obosit sau vreau acasa nu am intalnit pana acum.Multumim Make A Wish.Sunteti parte din viata noastra,din familia noastra si Dumnezeu sa va ajute sa indepliniti mai multe vise pentru copii.Sunt multi copii bolnavi in lumea asta si vrem sa ii vedem asa cum a fost Alin azi.” – Tatal lui Alin

 
Alin
 


Lasati o mostenire

Incluzand Fundatia Make-A-Wish Romania in bunurile dvs. , asigurati sprijinul dvs. pentru copiii pe care ii vom ajuta in viitor. Veti realiza astfel mai mult decat implinirea dorintelor; veti lasa o mostenire care va avea un impact pozitiv asupra copiilor multi ani de acum incolo.

Indiferent daca faceti o donatie pentru Make-A-Wish prin testament sau alegeti sa donati printr-o renta anuala sau utilizati una din numeroasele oportunitati pe termen lung, va putem ajuta sa asigurati durabilitatea darului dvs., care va continua sa aduca speranta, putere si bucurie copiilor care se confrunta cu afectiuni medicale ce le pun in pericol viata.
Va rugam sa ne trimiteti un mesaje pe adresa office@themarks.info/dev/make-a-wish pentru a obtine mai multe informatii cu privire la posibiltatile variate de a lasa o mostenire.

 

Donati telefonic

Puteti face donatia sunand la 0746 192 477.

Trimiteti donatia prin posta

Pentru informatii va rog sunati la 0746 192 477.

Sprijin corporativ: Deveniti partener

Parteneriatul cu Make-A-Wish Romania reprezinta cu adevarat o colaborare din care toata lumea castiga.

Exista sute de oportunitati unice pentru ca firma sau marcile dvs. sa participe la sponsorizari valoroase si de succes cu Make-A-Wish Romania.

Vizitati pagina noastra Deveniti partener pentru a obtine informatii privind parteneriatul cu noi!

 
Make a Wish