O dorinta devenita realitate ii ajuta pe copii sa se simta mai puternici, mai plini de energie, mai hotarati si mai capabili sa lupte cu boala ce le ameninta viata. Pentru multi dintre ei, implinirea dorintei marcheaza un punct de cotitura in lupta impotriva bolii.

Povestea lui Hazel este doar un exemplu ce ilustreaza impactul pozitiv pe care il poate avea implinirea unei dorinte.

Hazel a contractat o encefalita neurologica ce a transformat-o rapid dintr-o adolescenta activa intr-un copil foarte bolnav care se confrunta cu o afectiune invalidanta si potential fatala. Dorinta lui Hazel a fost de a o intalni pe creatoarea de moda neozeelandeza cu faima internationala, Karen Walker. Fundatia Make-A-Wish din Noua Zeelanda i-a indeplinit aceasta dorinta cand avea 17 ani, oferindu-i o experienta unica, ce i-a schimbat intreaga viata.

Acum, la un an de la indeplinirea dorintei, Hazel discuta despre experienta ei si despre impactul pe care l-a avut dorinta ei – o poveste impresionanta care demonstreaza puterea extraordinara pe care implinirea dorintei o poate avea asupra starii de bine a copiilor carora le indeplinim dorintele.

Această credinta – ca o dorinta implinita poate avea puterea de a schimba viata – ne calauzeste in tot ceea ce facem in cadrul Fundatiei  Make-A-Wish. Ne inspira sa indeplinim dorinte care schimba viata copiilor pe care ii ajutam. Ne indeamna sa fim creativi pentru a depasi asteptarile fiecarui copil. Ne face sa gestionam resursele din donatii intr-un mod care asigura ca realizam cat mai mult posibil cu ajutorul lor.

Mai presus de orice altceva, acesta este principiul fundamental al viziunii noastre de a indeplini dorinta fiecarui copil eligibil. 

 
Make a Wish