• Event Time 11:18 am-11:18 am
  • Event Start Date June 8, 2015

Make-A-Wish si-a inceput oficial activitatea in Romania printr-un eveniment care a avut loc pe 29 aprilie 2015 la Resedinta Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

La eveniment au participat: politicieni, diplomati, oameni de afaceri sau artisti; printre personalitati numarandu-se si Ambasadorii Make-A-Wish Romania: Camelia Sucu, Oana Pellea, Marius Moga, Virgil Stanescu sau Mihai Leu.

Odata cu lansarea Make-A-Wish in Romania, misiunea organizatiei de a indeplini dorintele copiilor grav bolnavi devine o realitate, in tara noastra fiind in acest moment circa 70.000 de copii care sufera de boli care le pot pune viata in pericol.

Mai mult de jumatate dintre acestia isi petrec viata in spitale si nu mai au timp sa isi aminteasca ce inseamna bucuria de a fi copil.

Make-A-Wish Romania isi propune sa schimbe tocmai lucrul acesta. Pentru ca o dorinta indeplinita inseamna pentru acesti copii speranta si energie in lupta cu suferinta.

Make-A-Wish Romania va fi alaturi de orice copil eligibil care isi va dori sa fie pompier sau dansator, sa intalneasca o persoana pe care o admira, sa aiba un computer, o chitara sau un catel, sa viziteze un parc de distractii sau sa mearga la mare, ori sa daruiasca o bucurie la randul lui altor copii.

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani poate fi recomandat Make-A-Wish Romania. Medicul curant al copilului va stabili daca acel copil este eligibil din punct de vedere medical pentru indeplinirea unei dorinte, pe baza criteriilor medicale prevazute de Make-A-Wish.

„Ceea ce pentru noi pare a fi un lucru cat se poate de simplu si firesc e de multe ori doar un vis frumos pentru copiii afectati de probleme de sanatate. Tocmai de aceea, principalul nostru obiectiv este acela de a indeplini cat mai multe vise, de a oferi cat mai multa bucurie copiilor si tinerilor cu afectiuni grave.

Exemplele Make-A-Wish din lume ne demonstreaza ca o dorinta indeplinita are puterea reala de a schimba o viata”, a declarat Dante Stein, fondator Make-A-Wish Romania.

Misiunea Make-A-Wish Romania a atras deja atentia si sprijinul unor personalitati care au ales sa se alature demersurilor fundatiei in calitate de ambasadori Make-A-Wish. La nivel international, Barack Obama a ales sa sustina un copil care si-a dorit sa devina Batman pentru o zi. Beyonce, Roger Federer si multi altii s-au implicat in indeplinirea surprizelor, alaturi de Make-A-Wish.

“Ce poate fi mai minunat decat zambetul unui copil? Ce poate fi mai miraculos decat sa poti face ca visele sa devina realitate? Sunt onorata ca pot ajuta, cu umilele mele puteri, aceasta exceptionala fundatie Make-A-Wish! Fie ca visele tuturor copiilor din lume sa fie implinite si sa devina realitate… Asa omenirea va deveni mai buna!”, a declarat Oana Pellea, Ambasador Make-a-Wish.

 
Make a Wish