TIPURI DE DORINTE

Cu toate ca majoritatea dorintelor se incadreaza in cinci mari categorii, posibilitatile sunt nelimitate, deoarece copiii sunt extrem de creativi si inspirati de prilejul de a avea o experienta de îndeplinire a dorintei:

Wish-Types-togoImi doresc sa merg … Wish-Types-tobeImi doresc sa fiu … Wish-Types-tomeetImi doresc sa intalnesc pe … Wish-Types-tohaveImi doresc sa am … asdImi doresc sa daruiesc …
Unii copii carora le indeplinim dorinte vor sa mearga in parcul preferat de distractii, iar altii vor sa mearga intr-o croaziera, sa vada zapada pentru prima data in viata sau sa participe la un eveniment sportiv sau la un concert. Copiii scotocesc in adancurile imaginatiei lor atunci cand isi doresc „sa fie” cineva pentru o zi –  cum ar fi pompier, sau ofiter de politie, printesa sau super-erou. Multi copii carora le indeplinim dorinte aleg sa isi intalneasca sportivul sau cantaretul preferat, un star de televiziune sau de cinema, un politician sau  alta personalitate publica. Copiii isi doresc uneori un cadou special, cum ar un computer, o casuta in copac, un tur de cumparaturi, o camera senzoriala, sau ceva ce si-au dorit mult timp. Unii copii isi folosesc dorinta pentru a face lumea mai buna – strangerea de fonduri, contributia la imbunatatirea scolii lor, sau  petrecerea unei sarbatori cu familia sunt doar cateva din modalitatile prin care copiii nostri au daruit la randul lor.

ELIGIBILITATEA PENTRU INDEPLINIREA UNEI DORINTE

Make-A-Wish accepta recomandari pentru potentiali copii carora le vom acorda dorinte de la:

 referrals-02  referrals-03  referrals-01
Parintii/Tutorii legali ai copilului Cadre medicale Copiii insisi

 

 

Medicul curant al copilului va stabili daca acel copil este eligibil din punct de vedere medical pentru indeplinirea unei dorinte, pe baza criteriilor medicale prevazute de Make-A-Wish.

Copiii care au cel putin 3 ani, dar nu au implinit inca 18 ani pot fi recomandati Fundatiei Make-A-Wish Romania.

Make-A-Wish Romania ia in considerare toti factorii asociati dorintei si copilului in cauza, iar apoi planifica in consecinta.

Fiecare filiala a Make-A-Wish respecta politici si reguli specifice pentru a acorda copiilor indeplinirea unei dorinte. Unor dorinte li se aplica restrictii pe baza unor factori diversi, inclusiv situatia medicala a copilului in raport cu dorinta solicitata.

Make-A-Wish Romania indeplineste dorinte copiilor care se califica pentru a beneficia de serviciile noastre indiferent de rasa, credinta, religie, sex, situatie materiala sau nationalitate.

Make-A-Wish respecta intimitatea copiilor si familiilor pe care le deserveste.  Consideram toate informatiile privind copiii carora le indeplinim dorintele ca fiind confidentiale si nu le vom discuta cu terte parti decat in masura in care acest lucru este necesar pentru indeplinirea dorintei, si numai cu acordul parintilor sau tutorilor legali.  Va rugam sa cititi  politica noastra de confidentialitate pentru detalii suplimentare.


 

 
Make a Wish