MAKE-A-WISH ROMANIA AMBASSADORS

Oana Pellea
Primul Ambasador Make-A-Wish România este actrița Oana Pellea. Doamna Pellea nu este doar o actriță incredibilă, ci și o persoană minunată, caldă, sensibilă și foarte inspirațională.“Ce ar putea fi mai frumos decât zâmbetul unui copil? Ce minune mai mare decât să îndeplinești vise? Sunt onorată să pot ajuta, pe cât de mult posibil, această minunată fundație numită Make-AWish! Dacă dorințele tuturor copiilor s-ar îndeplini, atunci lumea ar fi un loc mai bun.”
Mrs. Camelia Sucu
D-na Camelia Sucu este una dintre cele mai inteligente și de success femei de afaceri din România. Suntem bucuroși că avem optimismul, tăria și susținerea ei de partea noastră.“Nimic nu este prea mult când vrei să aduci bucurie unui copil care suferă. De fapt, efortuile pe care le facem pentru a le alina durerea nu sunt mari. Copiii își doresc lucruri care lor li se par de neatins, dar pe care noi le putem face cu ușurință. Trebuie doar să fim alături de ei și să lăsăm partea nostră umană să se manifeste. Sunt onorată să fac parte din Make-A-Wish România, o inițiativă minunată care îmi aduce multă bucurie.”
Marius Moga
Marius Moga este un producător, compozitor și cântăreț român nominalizat la Premiile Grammy. Scrie și produce pentru diferiți artiști și genuri muzicale, precum pop, R’n’B și muzică de club. În prezent are proiecte cu Universal Music, Sony BMG și colaborează cu Matt Jagger și Wolfgang Boss pentru promovarea unor noi artiști.“De cele mai multe ori lucrurile mici sunt cele care ne fac să zâmbim cel mai mult. Este o onoare să fac parte din echipă și ca ambasador și ca mesager pentru dorințele minunate ale acelor copii care nu se pot bucura de copilărie. Toți merită ceva mai bun: să fie în centrul atenției și să se simtă copii din nou, să fie surprinși, să râdă, să fie eroi. Vreau să ajut la transpunerea în realitate a acestor vise”
Mihai Leu
Mihai Leu, cunoscut și ca Michael Loewe, este un fost pugilist profesionist bazat a în Hamburg, Germania. Este fost Campion WBO la categoria semi-mijlocie. A fost forțat să se retragă în urma unui accident, dar nu a putut renunța la sport și a devenit pilot de raliu, unde a excelat, devenind campion național.“Make-A-Wish dă viață unor experiențe incredibile. Sunt onorat să fiu Ambasadorul unei organizații care
aduce speranță și bucurie copiilor diagnosticați cu afecțiuni ce le pun viața în pericol. Fac parte dintr-o
echipă minunată care investește toată energia în a aduce magie în lumea în care trăim!”
Raed Arafat
Raed Arafat este un doctor român de origine palestiniană. Dragostea sa pentru Terapie Intensivă i-a dat tăria de a trece peste toate piedicile și a înființa Serviciul de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Din August 2009 este SubSecretar de Stat pentru Sănătate. În 2003 a primit Ordinul Național „Pentru Merit” în gradul de Cavaler, iar în 2005 a fost decorat cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer, ca recunoaștere pentru salvarea vieților românilor prin serviciul SMURD.

Prințesa Marina Sturdza este o ziaristă faimoasă, și amabasador pentru multe organizații non profit din întreaga lume. Este descendentă a familiei regale stabilite de Mihail Sturdza, Prințul Moldovei între 1834 și 1849. Ea a lucrat cu foarte multe organizații caritabile din toată lumea, inclusiv cu UNICEF, pentru a ajuta copii și bolnavi de cancer. Este o femeie puternică și plină de compasiune care poate reprezenta un model pentru orice persoană care dorește să se perfecționeze și să facă lumea un loc mai bun.
Virgil Stanescu
Virgil Stanescu este unul dintre cei mai buni baschetbaliști români din toate timpurile. După o carieră de 20 de ani și nenumărate medalii și trofee câștigate, a renunțat la această viață. Însă nu a putut să se desprindă de tot de sport, și a devenit Președintele Clubului de Baschet Steaua EximBank. Fiind în continuare interesat de baschetul românesc, în 2013 a fost ales ca vice-președinte al Federației Române de Baschet. Parte a clubului pe care l-a fondat este și Centrul de Excelență pentru copii și tineret, unde sunt înscriși aproximativ 1200 de tineri.“Este minunat să poți oferi cadouri, dar să poți îndeplini o dorință este incredibil. Bucuria și emoția pe care o răspândește Make-A-Wish rezonează cu toate valorile care îmi sunt dragi și sunt foarte bucuros că pot reprezenta această Organizație extraordinară.”
 
Make a Wish