AMBASADORI MAKE-A-WISH ROMANIA

Oana Pellea
Oana Pellea, actriță.
“Ce ar putea fi mai frumos decât zâmbetul unui copil? Ce minune mai mare decât să îndeplinești vise? Sunt onorată să pot ajuta, pe cât de mult posibil, această minunată fundație numită Make-AWish! Dacă dorințele tuturor copiilor s-ar îndeplini, atunci lumea ar fi un loc mai bun.”
Mrs. Camelia Sucu
Camelia Șucu, femeie de afaceri. 
“Nimic nu este prea mult când vrei să aduci bucurie unui copil care suferă. De fapt, efortuile pe care le facem pentru a le alina durerea nu sunt mari. Copiii își doresc lucruri care lor li se par de neatins, dar pe care noi le putem face cu ușurință. Trebuie doar să fim alături de ei și să lăsăm partea nostră umană să se manifeste. Sunt onorată să fac parte din Make-A-Wish România, o inițiativă minunată care îmi aduce multă bucurie.”
Marius Moga
Marius Moga, producător, compozitor și cântăreț român nominalizat la Premiile Grammy.
“De cele mai multe ori lucrurile mici sunt cele care ne fac să zâmbim cel mai mult. Este o onoare să fac parte din echipă și ca ambasador și ca mesager pentru dorințele minunate ale acelor copii care nu se pot bucura de copilărie. Toți merită ceva mai bun: să fie în centrul atenției și să se simtă copii din nou, să fie surprinși, să râdă, să fie eroi. Vreau să ajut la transpunerea în realitate a acestor vise.” 
Mihai Leu
Mihai Leu, cunoscut și ca Michael Loewe, fost pugilist profesionist, pilot de raliu. 
“Make-A-Wish dă viață unor experiențe incredibile. Sunt onorat să fiu Ambasadorul unei organizații care aduce speranță și bucurie copiilor diagnosticați cu afecțiuni ce le pun viața în pericol. Fac parte dintr-o echipă minunată care investește toată energia în a aduce magie în lumea în care trăim!”
Raed Arafat
Raed Arafat, doctor, Secretarul de stat in MAI

Prințesa Marina Sturdza, ziaristă faimoasă și amabasador pentru multe organizații non profit din întreaga lume. 
Virgil Stanescu
Virgil Stanescu, Președintele Clubului de Baschet Steaua CSM EximBank.
“Este minunat să poți oferi cadouri, dar să poți îndeplini o dorință este incredibil. Bucuria și emoția pe care o răspândește Make-A-Wish rezonează cu toate valorile care îmi sunt dragi și sunt foarte bucuros că pot reprezenta această Organizație extraordinară.”
 
Make a Wish